Compania YKK

As the world's largest zipper/zip manufacturer, YKK Group is most famous for making zippers;

Fondata in ianuarie 1934 la Tokyo de Tadao Yoshida, YKK este astazi o companie multinationala, prezenta pe toate continentele, cu fabrici in 71 tari si reprezentante in peste 123 tari. Ea are o cota de piata de 50% la nivel mondial in vanzari fermoare, fiind lider mondial absolut.
Compania YKK este condusa in prezent de fiul fondatorului, Tadahiro Yoshida, si are peste 39.000 de angajati, dintre care 17.000 in Japonia si 22.000 la nivel mondial.

YKK respecta toate standardele majore de calitate, atat din punct de vedere administrativ si tehnic, cat si ecologic: Oeko-Tex® Standard 100, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OSHMS (OHSAS 18001/JISHA OSHMS), ISO/TS 16949:2009.

Produsele YKK sunt utilizate de toate companiile si marcile de renume din intreaga lume, fiind un etalon al calitatii si inovatiei.

YKK are o politica activa de protectie a mediului natural, incercand sa transmita constientizarea problemelor de mediu si a calitatii produselor sale.
Filozofia companiei este incorporata in “Cercul de bunatate” (Ciclul Binelui), considerand ca o companie nu poate progresa daca, produsele, ideile si inovatiile sale nu aduc prosperitate altor persoane si umanitatii in general.

Compania este structurata pe verticala: Departamentul de Machinery & Engineering asambleaza masinile necesare producerii de accesorii pentru industria usoara, apoi cu ajutorul acestora se fabrica produsele YKK in unitatile de productie din toata lumea.

Caile de actiune YKK sunt foarte clare: este o companie expert, cu standarde foarte ridicate, creeaza un produs foarte bun, al carui destinatar final este individul si il ofera industriei care este liantul cu oamenii. Industria are de castigat la randul ei, bazandu-se pe calitatea atent controlata a produselor YKK si folosind solutiile de inalta tehnologie si productivitate pe care le furnizam impreuna cu produsul propriu-zis.

clienti YKK moda 2

Industria de moda

clienti YKK moda 1

Industria de moda

clienti YKK moda 0

Industria de moda

clienti YKK automotive

Automotive

 

 

 

 

 

clienti YKK industria articole sportive

Industria sport

Top