Cum sa alegi corect fermoarele ascunse

Fermoarele ascunse cu spira din plastic au o multitudine de utilizari, de la rochii elegante, rochii de zi sau de mireasa, corsete pentru rochii, fuste, pantaloni dama, bluze dama, buzunare, imbracaminte sport, pana la fete perna si lenjerie de pat, etc. Sunt folosite atunci cand nu se doreste sa se vada fermoarul in designul articolului.

Sunt fermoare elegante, usoare, cu spira din plastic invizibila, la care nu se vad dintii, nici cursorul, ci doar tragatorul, care este foarte fin.

YKK produce fermoare ascunse in peste 600 culori si la orice dimensiune. Sunt fermoare de cea mai buna calitate. Lungimile cele mai solicitate sunt 20-30cm, 50-55-60-65 cm.

YKK produce fermoare de o calitate excelenta, cu care clientii tai garantat nu vor avea probleme la o utilizare corecta.

Este bine de stiut ca exista 2 tipuri de fermoare ascunse YKK:

  • Fermoarele CHC-26, cu banda din poliester tricotat, fina, semitransparenta. CHC-26 se recomanda pentru materiale fine (la bluze, rochii, fuste, pantaloni)

Fermoar ascuns YKK CHC-26 - ZIP Solution

  • Fermoarele CHC-36, cu banda din poliester tesut, mai groasa si mai rezistenta. CHC-36 este potrivit pentru materiale gen stofe, haine mulate, corsete, sau oricand este necesara o rezistenta sporita.

Fermoar ascuns YKK CHC-36 - ZIP Solution

Cursorul si tragatorul sunt metalice, in mod standard sunt vopsite in culoarea benzii, insa se poate alege si un finisaj metalic doar pentru tragator.

Exista posibilitatea de a alege intre tragatorul standard DA si alte tipuri de tragator. Cel mai adesea sunt cautate fermoarele cu tragator standard in culoarea benzii.

Cursori pentru fermoare ascunse CHC-26:

Cursori pentru fermoare ascunse CHC-36:

Fermoare ascunse pe stoc: La Zip Solution avem pe stoc o multitudine de fermoare ascunse in diverse lungimi si culori.

Descarca aici catalogul cu culorile disponibile pe stoc pentru fermoarele ascunse

Descarca gratuit Manualul de Instructiuni pentru coaserea si utilizarea corecta a fermoarelor, si pentru prevenirea deteriorarii acestora. Capitolul E, paginile 17-22, este dedicat fermoarelor ascunse.

Personal imi doresc ca in productia pentru piata interna sa fie folosite cat mai mult aceste fermoare excelente YKK, pentru a nu mai avea situatii in care investesc intr-o rochie si se strica fermoarul. Chiar daca pretul lor este mai mare decat al fermoarelor ieftine vandute la punga (este normal sa fie asa), calitatea este mult superioara si te vei convinge de acest aspect de la prima comanda. Ieftin inseamna de fapt mai scump in timp, clienti pierduti de care nici macar nu vei afla vreodata si posibil timp consumat cu reclamatii si reparatii.

Sper ca aceste informatii au fost utile, pentru orice detalii suplimentare ne poti contacta si iti vom raspunde cu placere.

Roxana Constantinescu

Zip Solution – Fermoare YKK

Tel: 0728 001 744

Email: office@zipsolution.ro

Website: www.zipsolution.ro

Top